Комп'ютерна конференція

Розмови на навколокомп'ютерну тематику
It is currently 15 Aug 2018, 20:31

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

Ваше середовище програмування?
C++ Builder 3%  3%  [ 1 ]
Visual C++ 6%  6%  [ 2 ]
Delphi 20%  20%  [ 6 ]
Visual Basic 0%  0%  [ 0 ]
Веб-програмування (PHP, MySQL, ...) 34%  34%  [ 10 ]
Other 24%  24%  [ 7 ]
Не займаюся програмуванням 10%  10%  [ 3 ]
Total votes : 29
Author Message
 Post subject: Хто на чому програмує
PostPosted: 9 Jun 2004, 14:24 
Offline
комп'ютерник
комп'ютерник
User avatar

Joined: 8 Jun 2004, 15:21
Posts: 66
Location: 50 метрів від Університету
Голосуємо.

Я голосував за Делфю, але можу додати сюди і веб-програмування, і С++ Білдер (ну не подобається мені продукт від Майкрософту)

_________________
:crazy: :crazy: :crazy:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 9 Jun 2004, 16:35 
Offline
VIP Member
VIP Member

Joined: 1 Mar 2004, 01:37
Posts: 429
Location: Львів. Україна
Builder або Delphi - залежно від настрою


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 9 Jun 2004, 17:54 
Offline
команда сайту
команда сайту
User avatar

Joined: 8 May 2003, 00:36
Posts: 1078
Location: Україна, Львів
Ги. Дельфі, Веб на рівні ХТМЛ та використання готових Ява-скриптів. або низькорівневе (asm), правда, до мікроконтролерів (в основному MCS-51 або SHARC-івських DSP, а не x86, хоча в часи ДОСі і на ньому дещо робив). А з Візуал С++ мені без півлітри не розібратись. Тому закинув.
Голосував за Дельфі.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 9 Jun 2004, 21:46 
Offline
серфер
серфер
User avatar

Joined: 5 Nov 2002, 20:56
Posts: 1160
Location: Львів/Київ, Україна
C++ Builder, Borland C++, PHP, Assembler (теж не х86 :biglaught: ).


Top
 Profile  
 
 Post subject: зто на чому програмує
PostPosted: 6 Jul 2004, 15:03 
я тільки за середовище від Borland, зокрема Delphi


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 6 Jul 2004, 17:14 
Offline
комп'ютерник
комп'ютерник
User avatar

Joined: 20 Apr 2004, 13:27
Posts: 69
Location: Львів
Cold Fusion, SQL Server, HTML/JavaScript на роботі
gcc, mysql, java, eclipse дома :biglaught:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 13 Jul 2004, 08:58 
Offline
комп'ютерник
комп'ютерник

Joined: 19 May 2003, 18:31
Posts: 90
gcc, bash , perl інколи
VIM найкращий редактор для таких речей


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 28 Jul 2004, 12:36 
Offline
сисадмін
сисадмін
User avatar

Joined: 3 Sep 2003, 12:52
Posts: 114
Location: Кут площі Ринок
.... а я вибрав АЗЮ, бо в переліку не заведено того, що є в мене, і не дивно :notme:

_________________
Програмування ду-у-у-у-у-уже великих СУБД (MSM)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 25 Sep 2004, 18:48 
C++Builder 5,6, Delphi6, asm, ща пробую VisualC++6 :glasses:


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 12 Oct 2004, 10:21 
Offline
комп'ютерник
комп'ютерник

Joined: 4 Oct 2004, 14:40
Posts: 88
Location: Київ
Delphi ne признаю по тій простій причині що дає дуже тормозний код. Сам перевіряв. А взагалі звязка Qt+VisualC++ рулить! Сам Visual C++ це єрунда.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12 Oct 2004, 14:29 
Offline
сисадмін
сисадмін
User avatar

Joined: 24 Sep 2004, 16:25
Posts: 107
Location: Львів
Зараз програмую в основному на Lua Script в середовищі Quest3D.
Досить довго використовував C++ Builder, PHP, HTML.

_________________
моя хата


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 18 Oct 2004, 18:52 
Offline
комп'ютерник
комп'ютерник

Joined: 4 Oct 2004, 14:40
Posts: 88
Location: Київ
Питання до прихильників Паскаля:
чи можна таку річ замутити на Паскалі?
Називається ця справа перегрузка оператора "=".
-----------
CMyClass A,B,C;
....
C=A+B;


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 18 Oct 2004, 21:25 
Offline
VIP Member
VIP Member

Joined: 1 Mar 2004, 01:37
Posts: 429
Location: Львів. Україна
Rainbow
може не в тему, але присвоєння в паскалі це ":="


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 19 Oct 2004, 09:50 
Offline
сисадмін
сисадмін
User avatar

Joined: 10 Sep 2004, 11:13
Posts: 115
Взагалі то, якщо бути зовсім точним, то в Паскалі і класів немає.
Якщо є мова йде про Delphi, то operator overload там не підтримується.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 19 Oct 2004, 17:24 
Offline
сисадмін
сисадмін
User avatar

Joined: 24 Sep 2004, 16:25
Posts: 107
Location: Львів
romanl wrote:
Взагалі то, якщо бути зовсім точним, то в Паскалі і класів немає.
Якщо є мова йде про Delphi, то operator overload там не підтримується.


А взагалі-то Delphi - це не мова програмування, а середовище, а мова називається Object Pascal, назва говорить сама за себе.

_________________
моя хата


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 19 Oct 2004, 18:14 
Offline
комп'ютерник
комп'ютерник

Joined: 4 Oct 2004, 14:40
Posts: 88
Location: Київ
RedHead
Зовсім не в тему. Я приклад С++ коду навів. :smirk:


ALL
Ясно. Object Pascal - відстає навіть тут.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20 Oct 2004, 14:27 
Offline
сисадмін
сисадмін
User avatar

Joined: 10 Sep 2004, 11:13
Posts: 115
_questX_, якщо вже бути дотошним (що ви робите в даному випадку) - то те, що є в Delphi не має жодного відношення до Object Pascal в тому виді, в якому він був опублікований як стандарт. Ось вам цитата з http://en.wikipedia.org/wiki/Pascal_programming_language
Quote:
However, Borland later decided it wanted more elaborate object-oriented features, and started over in Delphi using the Object Pascal draft standard proposed by Apple as a basis. (This Apple draft isn't a formal standard yet.) Borland also called this Object Pascal in the first Delphi versions, but changed the name to Delphi programming language in later versions. The main additions compared to the older OOP extensions were a reference-based object model, virtual constructors and destructors, and properties. There are several other compilers implementing this dialect: see Delphi programming language.

І більше не чіпляйтеся до слів.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20 Oct 2004, 15:15 
Offline
сисадмін
сисадмін
User avatar

Joined: 24 Sep 2004, 16:25
Posts: 107
Location: Львів
romanl
Сорі. Делфою займався до 3-ої версії.
А взагалі-то, якщо мова використовується тільки в одному середовищі, то чому б не назвати її як і середовище. Так і зробили.

_________________
моя хата


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20 Oct 2004, 15:53 
Offline
сисадмін
сисадмін
User avatar

Joined: 10 Sep 2004, 11:13
Posts: 115
Rainbow, на Delphi це зазвичай реалізовується як C=A.Add(B).

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2004, 02:31 
Offline
комп'ютерник
комп'ютерник
User avatar

Joined: 18 Oct 2004, 05:10
Posts: 90
Location: Львів
1) (xhtml+javascript+css)+php+mysql
2) java (sun)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group